Verschenen in oktober 2022
Saga, gevangen in het ijs
Nog nooit zwom Saga met haar familie zó ver naar het noorden. Er ligt helemaal geen ijs dat hen tegenhoudt. Saga wil dolgraag spelen, jagen en die onbekende wereld ontdekken. Maar waarom zijn de andere orka’s opeens zo ongerust? Saga snapt er niets van. Orka’s zijn de snelste, sterkste en slimste dieren van de zee. Wat kan er nu gebeuren?
In dit tweede prentenboek over Saga reis je naar het Noordpoolgebied met haar bijzondere bewoners en onverwachte gevaren. En je ontdekt dat deze koude wereld zelf ook wordt bedreigd.

Uitgeverij: Columbus
Hardback | 9789085435068 | 1e druk | 32 pagina's
Verschenen: 10 oktober 2022


Waar te koop?
Saga, gevangen in het ijs is voor € 17,99 verkrijgbaar in jouw favoriete boekhandel. Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Klik op onderstaande knop en geef je bestelling op.
Laat je voorlezen uit het gratis luisterboek
Het luisterboek is vanaf 24 januari 2024 gratis beschikbaar voor iedereen! Klik op de video hieronder en laat je meenemen in de wonderlijke onderwaterwereld.
Tip: haal het prentenboek in huis en geniet dubbel van dit avontuur. Veel plezier!


"Het spannende avontuur van Saga de orka, die per abuis in het Noordpoolgebied komt, kan zomaar waargebeurd zijn. Dit prachtig geïllustreerde boek neemt je mee in de wondere wereld van het Noordpoolgebied waar zeezoogdieren steeds vaker te kampen hebben met enorme veranderingen: smeltend zee-ijs als gevolg van klimaatverandering en storend geluid onder water omdat er steeds meer naar olie en gas gezocht wordt."

Gert Polet
Noordpooldeskundige van WWF

...........................................

"Prachtig verbeelde ode
aan de kracht en de kwetsbaarheid
van de natuur."

Nederlands Dagblad